diumenge, 23 d’octubre del 2011

De cap a l’aigua un altre cop

Bé, fa dies que no escric res i tampoc se’m passava gaire cosa pel cap durant la setmana... Jajaja... Així que avui me proposat escriure quelcom.

Divendres i dissabte vam anar a fer una mica d’Snorkel pel Confital (platja a la part de la isleta) i per les Canteres. Abans d’ahir només vam anar jo i el Marc i no vam estar gaire estona ja que era tard i es feia fosc, i quant el sol se’n va fa rasca.... jajajaja...



Bé doncs, el Confital no es una de les millors zones ja que hi ha molta partícula i molta corrent, tot i així, vam trobar una esquerda en una paret on vam poder fer unes fotos d’allò més boniques!!



I ahir a les canteres ens en vam anar una mica cap al fons a buscar una zona on el primers dies vam trobar uns arcs de pedra d’uns 4-5 metres de profunditat. No vam veure els que buscàvem, però si que vam descobrir-ne un de nou. Allà vam fer uns vídeos que podreu veure penjats al meu Facebook.


 Per altra banda aquí a les Canàries hi ha un peix que mola molt, és la Fula Negra o Damisel·la Canaria. Bé doncs, com es pot veure en les fotografies és un peix de color negre que té unes vetes de color blau elèctric al ventre i a la aleta dorsal.



Mesura uns 20cm més o menys. És un peix molt territorial i se’l pot veure envestint d’altres que puguin molestar en la seva zona, jaja, és curiós veure-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada