dilluns, 7 de maig del 2012

The UnderWaterMelon


Finalment aquest cap de setmana hem acabat el Advance. Després d’una gran nit de festa, moltes gracies a tots els que hi vau participar ja fos a casa o des de Barcelona i Amsterdam, vam anar a fer doble immersió al Cabron.


Així doncs 11 del matí mort de son, només vam dormir 4h, direcció a la facultat de ciències del mar a buscar el material i a reunir-nos amb la resta del grup. De camí al Cabron vam passar per un supermercat a comprar quelcom de menjar i a en Marc i en Miquel se’ls va ocórrer comprar una síndria per a menjar de postres. Ara bé... deixar la síndria dintre del cotxe amb el sol picant... ni de broma, la síndria es venia amb nosaltres a sota de l’aigua!! Jajajajajajaja!! I així va ser, fent una immersió profunda amb una síndria!!






(Babosa de mar)

(Estrella de braços multiples)

La primera immersió vam baixar fins a 30 metres per a fer l’especialitat de profunditat. El paisatge en si no era gran cosa ja que tot era sorra i anava baixant poc a poc, però per sort hi havia bastantes criatures curioses, un munt d’estrelles gegants, anemones, sèpies, pops, crancs, etc...

(Cabrilla pintada)

(Estrella peine)

(Anèmona)

(Choco)

(Escorpora)

Al sortir vam obrir la síndria per la meitat i ens vam posar a dinar mentre descansàvem una estona. Feia un dia perfecte, molt bon temps, ideal per a fer una becaina, dormir la mona, i acabar torrat!! Jajajajaja!! Però encara quedava una segona immersió, la de navegació.



Per a la segona immersió necessitàvem les brúixoles per a poder marcar un recorregut i fer uns exercicis. Diguem-ne que el tema de la síndria se’ns en va anar de les mans... ja que el Marc va fer tota la immersió amb mitja síndria al cap, com si fos un casc, quin riure, era realment divertit!!


(Gallinita)




Mentre un feia els exercicis la resta podíem estar per allà donant voltes lliurement, bàsicament hem vaig passar l’estona buscant més animals als quals fer fotografies, mentre d’altres feien carreres corrent per la sorra del fons, jajajaja!!

(Llangardaix capità)

(Salmonet)

(Pop comú)

(Choco)

Bé doncs ja tinc l’Advance, ara toca a seguir fent immersions i a gaudir del fons marí!!

---

Finalmente este fin de semana terminamos el Advance. Después de una gran noche de fiesta, muchas gracias a todos los que participasteis ya fuera en casa o desde Barcelona y Amsterdam, fuimos a hacer doble inmersión en el Cabrón.

Así pues 11 de la mañana muerto de sueño, sólo dormimos 4h, dirección a la facultad de ciencias del mar a buscar el material y a reunirnos con el resto del grupo. De camino al Cabrón pasamos por un supermercado a comprar algo de comida y a Marc y Miquel se les ocurrió comprar una sandía para comer de postre. Ahora bien... dejar la sandía dentro del coche con el sol... ni de broma, la sandía se vendía con nosotros debajo del agua! Jajajajajajaja! Y así fue, haciendo una inmersión profunda con una sandía!

La primera inmersión bajamos hasta 30 metros para hacer la especialidad de profundidad. El paisaje en sí no era gran cosa ya que todo era arena e iba bajando poco a poco, pero por suerte había bastantes criaturas curiosas, un montón de estrellas gigantes, anémonas, sepias, pulpos, cangrejos, etc...

Al salir abrimos la sandía por la mitad y nos pusimos a comer mientras descansábamos un rato. Hacía un día perfecto, muy buen tiempo, ideal para hacer una siesta, dormir la mona, y acabar tostado! Jajajajaja! Pero aún quedaba una segunda inmersión, la de navegación.

Para la segunda inmersión necesitábamos las brújulas para poder marcar un recorrido y hacer unos ejercicios. Digamos que el tema de la sandía se nos fue de las manos... ya que Marc hizo toda la inmersión con media sandía en la cabeza, como si fuera un casco, qué risa, era realmente divertido!

Mientras uno hacía los ejercicios el resto podíamos estar por ahí dando vueltas libremente, básicamente me pasé el rato buscando más animales a los que hacer fotografías, mientras otros hacían carreras corriendo por la arena del fondo, jajajaja!

Bueno pues ya tengo el Advance, ahora toca seguir haciendo inmersiones y disfrutar del fondo marino!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada