divendres, 9 de desembre del 2011

Immersió doble

Avui hem anat a fer dues immersions amb en Miquel. Només puc dir que les dues han estat impressionants i clarament tinc moltes ganes de repetir-les. Ha fet molt bon dia, sol i calor, però la visibilitat no era del tot perfecte, dins del que cap estava bé. Doncs a la primera immersió hem anat a la Catedral, al nord de la “Isleta”, i a la segona a l’Arona, un vaixell enfonsat d’uns 90m d’eslora i escorat al costat d’estribor.

La Catedral és una zona realment impressionant, no hi ha molta vida, però el fet és que son tot d’esquerdes, ponts i grutes per sota les roques amb grans columnes de llum solar. Sincerament a mesura que anàvem fent el camí quedava realment sorprès. Primer hem baixat per la corda de l’ancora, un cop a baix hem entrat a la primera cova, en la qual si no tenies llanterna (com jo) depèn del moment no veies una merda... jajajaja... però com la resta de gent si que en duien doncs veia la seva llum, a més tampoc és molt llarg el tros més fosc, ja que després comença a entrar la llum natural.

(cranc aranya)



(Sargo)

El recorregut té zones en les quals surts d’un forat i vas per una esquerda gegant o el forat puja cap a la superfície i podies fer com si l’escalessis, jajaja, era divertit. Com que no hi havia molta vida he fet més video que fotos, que per cert avui la càmera m’ha donat una mica la tabarra... crec que ahir no la vaig carregar bé i avui anava dient que tenia poca bateria, però al final ha durat bé les dues immersions.





Un cop estàvem acabant la immersió, pujant cap a la barca, de cop hem començat a veure meduses, eren poques i petites, però realment (ja se que amb el que diré ara els meus pares pensaran que m’he begut l’enteniment) són uns animals majestuosos, en la forma de moure’s.

(medusa)

(cinturò de Venus)

Després d’un descans d’una horeta ens hem pujat a la barca un altre cop, aquest cop anant en direcció contraria, per anar al vaixell enfonsat anomenat Arona. Quant hem arribat el guia no trobava la marca per a poder ancorar la barca correctament sobre del vaixell, el fet és que havia de veure dues coses a la costa de l’illa per a saber que estava just a sobre del vaixell, però pel que es veu una de les marques ha estat modificada i ens hem estat com mitja hora donant voltes com rucs... jajajaja... finalment l’hem trobat!! Aquest cop semblava que teníem menys visibilitat comparat amb la Catedral, però igualment veure un monstre d’aquelles dimensions enfonsat ja mola!!




Aquest cop hem estat menys estona sota de l’aigua, ja que al ser la segona del dia la quantitat de nitrogen en sang era elevada i arribant a un profunditat màxima de 30m l’ordinador ben ràpid m’ha començat a marcar poc temps d’immersió per a evitar arribar entrar en Deco, tot i així he intentat mantenir-me el més amunt possible per allargar el màxim la immersió, que al final ha estat de 33 minuts. Aquí si que hem pogut veure molta més vida, bàsicament al voltant del vaixell hi ha molts bancs de peixos. I pel que fa  les vistes, el vaixell es conserva molt bé i per tant és bastant impressionant. Per anar de proa a popa trigaves un xic eh! Jajajajaja!!



Aquí us deixo algunes de les fotos d’avui.



1 comentari:

  1. Buah! Quina passada! La foto de l'escletxa (7) és impressionant, quina boca somrient! I això del cinturo de venus... m'ha deixat ben encuriosit.

    Me n'alegro que estiguis disfrutant tan d'aquestes immersions, tenia raó o no amb lo de comprar material? ;)

    Apa! Salutacions des de big catalonia!

    ResponElimina