diumenge, 15 d’abril del 2012

Roque Nublo

El passat divendres vam anar a fer una excursió, aprofitant que hi havia unes amigues de la Maria per aquí de visita vam decidir pujar al Roque Nublo, es una formació rocosa d’allò més peculiar, és com un pilar de 40m de diàmetre i 80m d’alçada que es troba d’alt d’una muntanya a uns 1760m.



 Així doncs després d’un examen de matemàtiques ens vam posar de camí. Per arribar al punt inicial de l’excursió s’ha d’anar amb cotxe, i l’excursió en si són 30 minuts com a molt. Al Roque Nublo hi vam arribar per la tarda ja que vam fer una parada tècnica per dinar.





Les vistes eren impressionants ja que no hi havia cap núvol i fins i tot es veia perfectament la silueta de Tenerife. Així que vam aprofitar per fer un munt de fotografies.



Cap al tard vam començar a baixar i de cop en un revolt vam veure una de les millors postes de sol que he vist en la meva vida, entre els arbres, es veia el Teide i com a la seva esquerra el sol, de color rogenc, començava a amagar-se lentament fins a desaparèixer.


---

El pasado viernes fuimos a hacer una excursión, aprovechando que había unas amigas de María por aquí de visita decidimos subir al Roque Nublo, es una formación rocosa de lo más peculiar, es como un pilar de 40m de diámetro y 80m de altura que se encuentra en lo alto de una montaña a unos 1760m.

Así pues después de un examen de matemáticas nos pusimos de camino. Para llegar al punto inicial de la excursión hay que ir en coche, y la excursión en sí son 30 minutos como mucho.

Las vistas eran impresionantes ya que no había ninguna nube e incluso se veía perfectamente la silueta de Tenerife. Así que aprovechamos para hacer un montón de fotografías.

Al atardecer empezamos a bajar y de repente en una curva vimos una de las mejores puestas de sol que he visto en mi vida, entre los árboles, se veía el Teide y como a su izquierda el sol, de color rojizo , empezaba a esconderse lentamente hasta desaparecer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada